Morgan Ridl, lepačka, navija protiv Novaka Đokovića na Australijan openu

0

Lepotica Morgan Ridl će navijati protiv Novaka Đokovića u meču koji je privukao pažnju celog sveta. Morgan je poznata influenserka sa društvenih mreža i poznata je po svom stilu oblačenja na teniskim turnirima. Iako je već nekoliko puta izgubio od Novaka, njeni stajlinzi uvek privlače pažnju. Novak Đoković ima impresivan skor 8:0 protiv Morganinog favorita, američkog tenisera Tejlora Frica. Prvi put su se sastali 2019. godine, a ovog puta Morgan se nada da će biti drugačije. Svi očekuju da ovaj meč privuče pažnju gledalaca širom sveta.

Poslednjih dana, Morgan i Tejlor su bili u centru pažnje jer su zajedno testirali proizvod koji je Novak lansirao na tržište. Novi proizvod je energetski napitak koji Novak smatra korisnim tokom mečeva, a koji ne šteti organizmu. Iako je još mlad na tržištu, očekuje se da će u narednim godinama neki od najboljih svetskih tenisera koristiti ovaj napitak tokom mečeva.

Tejlor Fric je američki teniser trenutno rangiran kao 12. na svetu, ali je pre manje od godinu dana bio na petoj poziciji. On je motivisan da se vrati na sam vrh, ali svi se nadaju da to neće početi u utorak protiv Novaka Đokovića u četvrtfinalu Australijan opena. Ovaj meč će sigurno privući pažnju publike širom sveta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *