Avram Grant: If Croatia Can Do it, Serbia Can Too

0

Avram Grant, selektor Zambije trenutno veruje u potencijal reprezentacije Srbije. On smatra da Srbija ima veliki broj talentovanih fudbalera i da nema razloga da verujemo da Hrvati mogu postići više od nas. Grant ističe da ne treba da mislimo da ne možemo postići ono što su naše komšije, Hrvatska, postigle.

Grant posebno naglašava da veruje da Srbija može da ostvari uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu, gde će se takmičiti u grupi koja uključuje Englesku, Sloveniju i Dansku. On ističe da Srbija uvek ima kvalitetne igrače i pita kako Hrvatska može postići uspeh ako Srbija ne može, čak tvrdi da Srbija ima više talenta. Prema Grantu, ključ je samo da ekipa igra kao tim. On primećuje da postoji duh zajedništva u timu i da su igrači posvećeni reprezentaciji.

Podsetimo, Avram Grant je trenutno selektor Zambije, ali je tokom svoje karijere vodio razne klubove kao što su Makabi Tel Aviv, Hapoel Haifa, Makabi Haifa, Čelsi, Portsmut, Gana, Izrael. Takođe, 2008. godine je vodio Čelsi do finala Lige šampiona gde su poraženi od Mančester junajteda posle izvođenja penala.

BONUS VIDEO: [ovde staviti link ka bonus videu]

(MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *