Košarkaš Dejan Milojević pretrpio srčani udar, Željko Obradović se oglasio

0

Svi su zabrinuti za stanje legende srpske košarke, Dejana Milojevića. Željko Obradović je izjavio da je dobio informaciju o Dejanovom zdravstvenom stanju i da je veoma žalostan zbog toga što mu se desilo. On je opisao Dejana kao fenomenalnog čoveka i izrazio nadu da će uspeti da se izbori sa trenutnom situacijom. Obradović je naglasio da je Dejan bio jedan od najvećih boraca celog života.

Dejan Milojević trenutno živi u Americi, u gradu San Francisku, od 2021. godine. Postao je deo stručnog štaba NBA tima Golden State Warriors. Samo godinu dana kasnije, postao je i NBA šampion sa timom “ratnici”.

Svi ovi događaji su doveli do povećane brige za Dejanovu dobrobit i njegovo zdravstveno stanje. Mnogi su izrazili podršku i nadu da će se Dejan uspešno izboriti sa svojim izazovima.

U zaključku, Dejan Milojević je poznata figura u svetu košarke i njegovo zdravstveno stanje je izazvalo zabrinutost među ljubiteljima sporta. Željko Obradović je izrazio svoje žaljenje i nadu da će Dejan prevazići trenutne teškoće. Svi se nadaju da će se Dejan uskoro oporaviti i vratiti košarci koju toliko voli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *