Crvena zvezda Partizan livestream 173 večiti derbi Arenasport rezultat

0

U toku je 31. kolo Superlige u kojem će se odigrati 173. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Crvena zvezda trenutno vodi sa sedam bodova razlike, te je jasno koliko je Partizanu bitno da ostvari pobedu kako bi ostao u trci za šampionsku titulu. Meč se igra od 18 časova uz direktan prenos. Očekuje se manja poseta nego na prethodnom duelu.

Prema informacijama, više lica je privedeno, a nekoliko osoba je povređeno u sukobu navijača Crvene zvezde i Partizana pre meča. Povrede su zadesile i neke igrače, što je uzrokovalo promene u potencijalnom sastavu Partizana. Sa druge strane, Crvena zvezda ima gotovo kompletan tim na raspolaganju za večiti derbi, osim manje dileme oko Pitera Olajinke koji se možda neće naći u startnoj postavi. Treneri Vladan Milojević i Igor Duljaj izneli su svoje stavove pred meč.

Duljaj, zbog suspenzije, neće biti na klupi, već će ga zameniti Albert Nađ. Glasanje u anketi pred derbi takođe je podstaknuto. Večiti derbi ima veliki značaj za oba tima, ali je možda ključniji za Partizan koji mora da pobedi kako bi ostao u trci za šampionski pehar. S druge strane, Crvena zvezda ima sedam bodova prednosti.

Nekoliko sati pre meča, došlo je do tuče navijača dva kluba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *