Crvena zvezda Partizan 173 večiti derbi uživo prenos livestream Arena sport najava meča.

0

Crvena zvezda i Partizan igraju 173. večiti derbi na Marakani. Partizan je bio uspešniji u prethodna dva susreta. Prvi meč su dobili sa 2:1 u Humskoj, dok su u martu ove godine odigrali nerešeno 2:2.

To će biti dodatni motiv za oba tima. Crveno-beli će pokušati da ostvare prvu pobedu i praktično osiguraju titulu, s obzirom na njihovih 7 bodova prednosti u trenutnoj trci. Sa druge strane, tim Igora Duljaja će nastojati da nastavi svoj niz bez poraza i ponovo se uključi u borbu za titulu.

Očekuje se uzbuđenje i drama. Poslednji meč ova dva najveća srpska kluba doneo je uzbuđenje za sve, a očekuje se i ovog puta slična dinamika igre. Najave su takve da se očekuje veća podrška sa tribina za Crvenu zvezdu nego za Partizan.

Ono što je veoma sigurno jeste da će prenos meča biti na MONDU. Igor Duljaj se suočava sa mnogo problema oko sastava tima zbog povreda, dok se očekuje da će Vladan Milojević poslati najjači mogući tim. Aleksandar Dragović je pod znakom pitanja, dok je sigurno da Aleksandra Jovanovića, prvog golmana Partizana, neće biti na terenu.

Govoreći o izazovima koje donosi derbi, Duljaj je istakao važnost da se fokus stavi na igrače i sportski ambijent, a ne na kontroverze oko suđenja. S druge strane, Milojević je pokušavao da smiri strasti prema sudijama. Naglašavajući važnost podrške i pozitivnog stava, on je istakao da trenutno nema podršku na terenu zbog žutih kartona, te da će morati da vodi tim sa tribina.

Izrazio je poverenje u sudije i pozvao na sportsko ponašanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *