Vladan Milojević razgovara o Njegošu Petroviću, Andriji Raduloviću i Vojvodini

0

Andrija je kvalitetan i dobar igrač. Do sada je pokazao da njegov razvoj ide u pravom smeru, jako mi je drago zbog toga. Trebalo bi da obratimo pažnju na njega, kao i na sve ostale igrače Vojvodine….” kazao je Milojević. “Njegoš je došao iz Rada kod nas, razvijao se na pravi način.

Dosta je sazreo kao igrač, postao je lider ekipe. Zaista je dobar fudbaler. Nama sutra neće praviti probleme, jer će pauzirati zbog žutih kartona”. Utakmica će biti odigrana u Novom Sadu u nedelju od 17.30 časova.

“Vojvodina igra dobro, ekipa ima samopouzdanja, naročito nakon dobrih rezultata u prethodnom periodu. Radi se o timu koji je pretendent za mesto koje vodi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dosta dobru ekipu. Nismo posebno obraćali pažnju na pojedine segmente, analizirali smo kompletnu njihovu igru.

Otkrio je Milojević i šta je rekao igračima nakon polufinala Kupa Srbije. “Čestitao sam im i rekao da je potrebno da se dobro odmorimo. Utakmica polufinala Kupa Srbije je arhivirana, očekuje nas meč u Novom Sadu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *