Spor između Jirgena Klopa i Mohameda Salaha

0

Svlačionica Liverpula očigledno puca po šavovima, kao i igra dok se nižu loši rezultati. U remiju 2:2 protiv Vest Hema, posle kojeg je velikan sa Enfilda ponovo udaljen od titule, dogodila se i svađa menadžera “Redsa” i najveće zvezde tima, Mohameda Salaha. Napadač je čekao da uđe u igru u 79. minutu, kada se pred celim Olimpijskim stadionom u Londonu posvađao sa Klopom.

Dok je Salah bio jedan od trojice igrača koji su čekali da uđu u igru, Mikel Antonio je dao gol za Vest Hem i postavio konačnih 2:2. Egipćanin je bio na aut-liniji, a Nemac je prišao i nešto mu je dobacio, što nije prijalo slavnom napadaču. Bilo je očigledno da je u pitanju oštra rasprava, koju je prekinuo Darvin Nunjez prišavši im da ih smiri.

“Razgovarali smo o tom trenutku u svlačionici sa momcima, to je gotovo”, rekao je Klop. A, da li je gotovo i što se tiče Salaha? “Da, što se mene tiče”, dodao je Nemac.

Egipćanin nije odao utisak u miks-zoni da je situacija tako brzo smirena. “Ako progovorim, biće vatre”, rekao je Salah novinarima u prolazu. “Vatre?

“, upitali su ga. “Da, naravno”, dodao je ljubimac navijača Liverpula. Dok se donedavno veoma uspešna sezona potpuno raspada, u Liverpulu teško uspevaju da sačuvaju mir. Liverpul je u poslednjih sedam utakmica u Premijer ligi i Ligi Evrope ostvario samo dve pobede i uz eliminaciju iz međunarodnog takmičenja, uveliko gubi korak i u borbi za titulu prvaka Engleske, koju je pod Klopovim vođstvom osvojio jednom.

Povrh toga, očigledno narušeni odnosi u svlačionici bacaju senku na sjajnu epizodu najuspešnijeg Liverpulovog menadžera u 21. veku, koji je na Enfild i doveo Salaha (31) 2017. godine i pomogao mu da postane jedan od najboljih napadača na svetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *