Ostoja Mijaiović konferencija za medije

0

Predsednik KK Partizan planira da se obrati medijima uskoro. Tema njegovog obraćanja može biti raznovrsna, ali u poslednje vreme se najviše govorilo o produžetku saradnje sa trenerom Željkom Obradovićem.

Takođe, bilo je rasprava o mogućem pristupanju Dubaija ABA ligi, budžetu kluba, planovima za narednu sezonu, kao i o ambicijama za osvajanje trofeja u ABA i Superligi Srbije. Predsednik je izjavio: “Ne govorim samo o Željku Obradoviću – mislim da je on najmanji problem.

Došao je kad smo igrali Evrokup, i ne verujem da bi mu bio problem da igramo Evrokup opet. Sto puta sam razgovarao sa njim.

U poslednja dva meseca, od kada je krenula priča o ugovoru, čuo sam razne gluposti koje mi nisu prihvatljive. Jedino što želim jeste da se to što se dešava na tribinama iskoreni i da se izbaci iz Arene, kako za bivše igrače, tako i za sve ostale.

Željkov ostanak nije upitan. Čitao sam i da ‘Ostoja neće sa Željkom’, ‘ne razgovara sa Željkom’, neće mu ponuditi ugovor na tri godine… Ostoja je došao 2017. kada niko drugi nije hteo.

A sada kada je Ostoja sa ovim ljudima, pa samim tim i sa Željkom, podigao Partizan, postavlja se pitanje da li ima poverenja, da li njegovo oko gleda samo Željka ili i drugog trenera… Da li bih ja bio budala da to radim, da ne mogu da naplatim karte ili da sebi nanosim štetu?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *