Dušan Vlahović pokazao bes, udario zastavicu i bacio flašu na Juventus Milan

0

Nakon što je u 62. minutu ustupio mesto rezervisti, Poljaku Arkadijušu Miliku, Srbin je besno udario korner zastavicu, bacio flašu o stepenice kod klupa za rezerve i uz to ljutito pogledao ka treneru Masimilijanu Alegriju. Posle utakmice, šef struke Juventusa bio je upitan da li je Vlahović izašao zbog povrede kolena, jer je na klupi odmah stavio led na koleno.

“Ništa se nije dogodilo sa Vlahovićem. Nije izašao zbog povrede.

Napravio sam izmenu jer sam mislio da je to pravi potez. Nadao sam se da će uspeti, jer su u poslednjih nekoliko utakmica izmene odlučivale utakmicu.

Važna stvar je to da je Vlahović odigrao dobro”, kazao je Italijan. Nervoza u ekipi Juventusa nije iznenađujuća, jer već četiri utakmice “Stara dama” nije pobedila, a ni Vlahović ne igra kao u ranijoj fazi godine, jer je u poslednja dva meseca dao jedan ligaški gol – protiv Kaljarija u remiju 2:2, na gostovanju 19.

Bez obzira na to, Srbin je daleko najbolji strelac Juventusa sa 17 golova i jedna od malobrojnih svetlih tačaka u sezoni koja neće ostati dugo zapamćena u istoriji velikana iz Torina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *