Andre Viljas Boas postaje novi predsednik Portoa, dok je Pinto Da Kosta smenjen

0

Godine prolaze, ali voljeni klub se mora prilagoditi novim izazovima. Nekadašnji trener “Zmajeva” sada preuzima ulogu lidera u transformaciji kluba.

Porto je vodio značajan broj trofejnih osvajanja pod vodstvom Pinta da Koste, ali poslednjih godina je došlo do sušnog perioda bez trofeja. Novi predsednik želi da započne nove procese i donese promene.

Klub se trenutno takmiči za treće mesto, dok vodeći Sporting ima veliku prednost. Želja je da se klub modernizuje i prilagodi novom trenutku.

Neki od ključnih igrača u ovom procesu su bivši treneri kao što su Žoze Murinjo, koji je osvojio UEFA Kup i titulu evropskog prvaka sa Portom, kao i Andre Viljas Boas, koji je takođe imao značajan uspeh u vođenju kluba. Andre Viljas Boas, koji je prošao kroz brojne klubove, najavljuje svoje stupanje na novu funkciju u klubu u kom je rođen.

On je imao zapaženu trenersku karijeru, sa osvojenim titulama i trofejima kako u Portugalu, tako i u drugim zemljama poput Rusije i Kine. Sada će imati priliku da doprinese novim uspesima svom voljenom klubu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *