Goran Ivanišević brani Novaka Đokovića

0

Goran Ivanišević stao je u odbranu Novaka Đokovića i uveren je da će srpski teniser tek da zablista. Ako ga neko dobro poznaje onda je to čovek koji je sa njim osvojio 12 grend slem titula. Sve je super. Nije meni to bilo stresno, da se ne misli.

Bio sam trener najboljeg tenisera na svetu, jednog od najvećih sportista svih vremena. Ko ne zna da se nosi sa stresom, ne treba da radi takve stvari”, počeo je Ivanišević. Srbin je nedavno u Madridu proglašen za najboljeg sportistu sveta usled svega urađenog u 2023. godini. Na kraju dana mi je drago što sam otišao u Ameriku i što smo pričali.

Rekao sam mu sve, on je meni rekao šta je imao. Uvek ćemo biti prijatelji, tako smo se rastali. Kada god se vidimo, šta god treba, tu sam.” Novak u 2024. godini još uvek nije osvojio nijedan turnir pa je jedno od pitanja bilo i da li je vreme da se upali alarm zbog toga.

Ni 2022. godine nije uzeo do Rima, pa se ništa nije dogodilo. Navikao je Novak sve na titule, čim je polufinale ili finale, ide ‘ajme majko, katastrofa. U Melburnu je odigrao loš meč protiv Sinera i nije sramota izgubiti od njega. U Monte Karlu smo videli da je bolji.

Cilj njegov se zna, Rolan Garos, Vimbldon, Olimpijske igre.” Veruje da će da osvoji još slemova. Kada Đoković ode, tu su Karlos i Janik. “Nadalova karijera ide ka kraju, faliće sigurno.

Ta energija koju ima, to je neverovatno, koliko se bori, da se vrati, da igra na Rolan Garosu. Ako bude spreman, što mu iskreno želim, da će biti neugodan u Parizu. Niko tamo ne želi da igra na tri dobijena seta, na njegovom terenu. Federera nema, on odlazi.

Dinosaurus Novak se drži. Igraće još, nije imao velike povrede, može još dve-tri godine da igra, samo je važno da li ima motivaciju za to.” Kratko je pričao i o ponudama koje je dobio. “Polako, nemam plan, odmaraću se do septembra.

Onda kada dođe to, kada se malo slegne, smiri, videću šta će biti. Mi smo u istoj menadžerskoj agenciji i svaka pomoć u budućnosti, vrlo rado, tu sam.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *