Karlos Tevez hitno primljen u bolnicu zbog srčanih problema

0

Karlos Tevez je primljen u bolnicu u Argentini kada je osetio bolove u grudima. Osetio je bol u grudima i odmah je prebačen na ispitivanja. Prve informacije su dobre i govore da situacija nije tako ozbiljna kao što je delovalo, ali lekari ne žele da rizikuju. Rezultati su zadovoljavajući.

Jasno je da ni doktori ne žele da ga puste dok se ne uvere da je sa njim sve u redu. Tevez je inače trenutno šef struke tima Indenpendijenta. U svojoj trenerskoj karijeri pre Indenpendijentea vodio je Rosario Central i tek je na početku novog poglavlja u karijeri. Mnogo je uspešniji bio u igračkoj karijeri – krenuo je iz Boke juniors, pa je posle sjajne sezone u Korintijansu otišao u Vest Hem, gde ga je primetio Mančester junajted.

Odatle je prešao u Juventus, pa se vratio u Boku, proveo je posle toga sezonu u Šangaju i onda se vratio u Boku i tamo završio karijeru. Za reprezentaciju Argentine odigrao je 76 mečeva. Nuestro entrenador, Carlos Tevez, ingresó con un dolor en el pecho al Sanatorio La Trinidad de San Isidro. Le realizaron los estudios correspondientes y resultaron satisfactorios.

Mañana continuará con una serie de exámenes programados con antelación en el marco de un chequeo. BONUS VIDEO: [link to the video]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *