Igor Duljaj: Crvena zvezda bila bolja od Partizana današnjeg dana

0

Igor Duljaj je izjavio da je bio zadovoljan kako je njegov tim ušao u derbi, ali da je zbog naivnih golova morao da promeni taktiku. Na kraju se pamti rezultat, Zvezda je bila bolja za dva gola. Dobro smo ušli u utakmicu, imali smo šanse, igrali sa brzim igračima na bokovima, ali su zatim naivno primljeni golovi. Posle toga smo se otvorili i utakmica nije bila izbalansirana na pravi način jer su imali mnogo prostora.

Morali smo da rizikujemo, da ubacimo što više igrača u napad i otvarali smo im kontre. Teško je igrati dva puta u četiri dana na njihovom stadionu, danas su bili bolji, nama je potrebno da oporavimo ekipu jer nas u nedelju očekuje još teža utakmica (protiv TSC-a, prim. aut. ), rekao je Duljaj.

Crvena zvezda u svojim redovima, ako pogledamo, ima dosta iskusnijih igrača. Šta smo mi dobili? Dobili smo Baždara, Severinu, Goha, Markovića, Kovačevića… Sve su to mladi igrači. Možda to zvuči kao alibi, ali tim ima potencijal i izuzetno je teško igrati dva puta na njihovom stadionu u 96 sati, naglasio je on.

Podsetimo, Crvena zvezda će u finalu Kupa Srbije 23. maja u Loznici igrati protiv Vojvodine. BONUS VIDEO: (MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *