Crvena zvezda Partizan uživo prenos livestream Arena sport Kup Srbije najava meča

0

Crvena zvezda će ugostiti Partizan u polufinalu Kupa Srbije, što je prvi put u istoriji da se ova dva najveća srpska kluba susreću u razmaku od samo četiri dana. U nokaut fazama takmičenja, igra se samo jedan meč, gde pobednik prolazi u finale. Tim Vladana Milojevića ima priliku da juri duplu krunu, dok sastav Igora Duljaja traži šansu da sezonu završi sa peharom.

Na domaćem šampionatu, tim sa “Marakane” ima prednost od 10 bodova. Pobednik ovog derbija ide u finale i bori se za trofej sa boljim iz duela Vojvodine i Radničkog 1923. Početak meča zakazan je za 19 časova, a tekstualni prenos biće dostupan na MONDU.

Mladi arbitar iz Ćuprije deliće pravdu na ovom meču, a Partizan je potvrdio svoje učešće bez bojkota. Igor Duljaj će biti deo stručnog štaba Partizana i imat će ulogu u vođenju tima protiv Vladana Milojevića. Postoji nedoumica oko startne postave, ali očekuje se da će sastavi izgledati ovako u večitom derbiju.

Rezultat će biti poznat večeras, a prethodni meč Zvezda je pobedila sa 2:1. Postoje spekulacije o nedoumicama vezanim za meč, ali više informacija će biti dostupno nakon meča.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *