Novak Đoković nosi bademantil pred dodelu Laureus nagrada

0

Novak i Jelena Đoković su pokazali kako su izgledale pripreme za dodelu Laureus nagrada, na kojoj je Novak osvojio prestižno priznanje. U konkurenciji sa takvim velikanima kao što su Lionel Mesi, Erling Holand, Armand Duplantis, pripreme su otkrili putem svog Instagram naloga i u saradnji sa magazinom “Vog”.

U kratkom videu može se videti kako su se on i Jelena spremali za dodelu u Madridu. Novak je izrazio svoje oduševljenje odabirom odela brenda “Brunello Cucinelli” za ceremoniju, ističući svoju dugogodišnju ljubav prema tom brendu.

Planirao je da nosi crnu elegantnu jaknu na crvenom tepihu, te je najavio da će promeniti odelo kasnije tokom večeri. Jelena je takođe bila deo priprema, prikazano je kako se šminkala dok je Novak puštao muziku na svom telefonu.

Izabrao je dobro poznatu pesmu “Dolazim za pet minuta” od grupe “Generacija pet” i počeo da igra i skače u bademantilu. Nakon što su završili pripreme, Novak i Jelena su izašli iz hotela i krenuli ka ceremoniji na kojoj je Novak ponovno osvojio prestižnu nagradu.

Više detalja pogledajte u videu koji prati ovaj tekst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *