Branko Lazić odigrao 800 mečeva za Crvenu zvezdu, saigrači mu čestitali.

0

Košarkaši Crvene zvezde nedavno su razgovarali o Branku Laziću, koji je postao rekorder po broju odigranih mečeva za klub. Na zvaničnom Instagram nalogu kluba objavljen je snimak razgovora sa nekoliko igrača, koji su davali komentare o Laziću povodom njegovog jubileja. Jago dos Santos je opisao Lazića kao dobru osobu sa uspešnom karijerom i dobrom reputacijom u košarci.

Džoel Bolomboj je čestitao Laziću na 800 odigranih mečeva, poželeo mu sve najbolje u budućnosti, i izrazio želju da nastave zajedno da igraju. Nemanja Nedović je istakao Lazićevu borbenost i lojalnost, poželeo mu da nastavi da obara rekorde i da ostane zdrav. Dejan Davidovac je opisao Lazića kao požrtvovanog, borbenog momka, i izrazio želju da zajedno provedu još mnogo vremena.

Trej Tompkins ga je opisao kao srčanog lidera, čestitao mu na jubileju i pohvalio njegov rad. Majk Tobi je istakao da Lazić deluje rezervisano, ali je zapravo zabavan, i izrazio želju za mnogo uspeha u njegovoj budućnosti. Lazić je stigao u Crvenu zvezdu iz FMP-a 2011. godine i od tada je osvojio brojne titule kako u ABA ligi, tako i u domaćim takmičenjima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *