Rade Bogdanović o večitom derbiju i sudiji Pavlu Iliću

0

Rade Bogdanović analizirao je dešavanja sa derbija između Crvene zvezde i Partizana i pričao je o sudiji Pavlu Iliću. U superligaškom okršaju domaći tim slavio je na Marakani (3:2) i na istom stadionu bi u sredu trebalo da se odigra i duel u okviru polufinala Kupa Srbije. “Ovaj derbi je bio sličan kao prošli, dinamičan, sadržajan, otvoren, bez previše taktičkih nadmudrivanja.

Efikasan derbi, sa dosta šansi. Dosta je bolja od Partizana, realno je to reći, stvorila je više šansi, ima problem u završnici.” Usledila je konstatacija da je Partizan najčešće napadao po desnoj strani.

Partizan je dobro otvorio meč, pa je posle toga dao gol. Ima četvoricu u poslednjoj liniji koji nisu standard Partizana. Natho je u godinama, ne znam zašto mu je produžen ugovor.

Saldanja je bio povređen, potrebno je vreme da uđe u ritam. Ovi što su ga menjali znali su da ubodu. Odbrana Partizana poremećena je od početka prvenstva.

Onaj ko je selektirao je napravio grešku. Osvrnuo se zatim na sporne situacije, ističući da je Zvezda bolji tim od Partizana, ali je kritikovao suđenje i VAR tehnologiju. Nastavljajući, Bogdanović je govorio o sudiji Pavlu Iliću, naglašavajući da je kvalitetan sudio je u Libiji, ali i kritikujući njegovo suđenje i odluke tokom utakmice.

Na kraju je istakao svoja očekivanja od narednog duela u sredu, naglašavajući da je nepravda napravljena u 90. minutu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *