Snimak tuče navijača Partizana i Crvene zvezde pred derbi

0

Snimak koji ćemo sada videti prikazuje privođenje izgrednika pred 173. “večiti” derbi između Crvene zvezde i Partizana. Huligani su se sukobili na ulicama Beograda, naročito kod Vukovog spomenika. Nakon sukoba gde su neki od njih imali štangle i gde se desio obračun u obližnjim lokalima, policija je brzo reagovala.

Navijači su privedeni i kako se vidi na snimcima koje je podelila stranica “Serbialive_Beograd”, oni su ležali na zemlji sa lisicama na leđima. Dan pre meča, trener Partizana Igor Duljaj je imao molbu za navijače, ali nažalost nije uslišeno. *”Molimo vas da sve bude kako treba i da prođe u najboljem redu. Gledao sam odbojkaški meč, atmosfera je bila sjajna, sa dosta mladih, biće dosta dece i na ‘Marakani’, bez obzira na boju dresova.

Čuvajte svakoga pored vas, to su naši prijatelji, rođaci, želimo da utakmica prođe bez incidenata”*, rekao je Duljaj na konferenciji. Pred 173. večiti derbi, Crvena zvezda je prva na tabeli sa 77 bodova, 7 više od Partizana. Crveno-beli bi pobedom praktično potvrdili osvajanje titule, dok bi sa tri boda crno-beli mogli da se vrate u trku za titulu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *