Saopštenje Partizana nakon derbija: Neće igrati protiv Zvezde u Kupu

0

Klub iz Humske je objavio oštro saopštenje posle 173. večitog derbija. U saopštenju se ističe da je sudija Pavle Ilić već drugi put zaredom pokrao fudbalski klub Partizan na perfidan način i uništio ovaj večiti derbi.

Klub je optužio sudijsku organizaciju da šalje delatnike kao što je Pavle Ilić da potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu utakmica. Partizan će razmotriti da li će igrati polufinale Kupa Srbije s obzirom na očiglednoj oštećenju od strane sudije Pavla Ilića.

Klub ističe da ne vidi svrhu u igranju utakmice gde će neki sudija već unapred odrediti rezultat. Klub je izrazio nezadovoljstvo ponašanjem sudije Pavla Ilića, koji je, kako su naveli, na pogan način pokrao klub i igrače.

Istakli su da su se njihovi igrači muški borili protiv rivala, ali i protiv glavnog arbitra, koji se ponašao kao 12. igrač na drugoj strani terena. Fudbalski klub Partizan najavio je da će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, naglašavajući da ne žele da ih sudijski diletant Pavle Ilić i slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, ponovo potcene i odluče o konačnom rezultatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *