Nemanja Matić poseduje imanje vredno 700 hiljada evra u Ubu

0

Nemanja Matić poseduje nekretnine na Ubu i Vrelu. Matić ima kuću u rodnom selu, ali i u Ubu gde je vlasnik fudbalskog kluba Jedinstvo. “Nemanju ovde svi vole, za njega nikad nećete čuti ružnu reč. Jedan je od omiljenih sugrađana, ali i sportista, mnogo smo ponosni na njega.

I u svom Vrelu on ima kuću, ali, eto, želeo je i ovde da napravi još jedan dom. Mnogo nam je drago zbog toga”, ispričao je jedan od komšija za “Kurir”. “Majstori su ispunili sve zahteve porodice Matić. Kao što vidite, tu je i garaža, a betonskom ogradom je sačuvao privatnost.

Koliko sam razumeo, to je neki španski stil. Kamere se nalaze svuda i sve se snima dvadeset i četiri sata. Kako se priča u gradu, plac s kućom koja je tu postojala platio je 370.000 evra, a uložio je sigurno još približno toliko, tako da ga je sve koštalo oko 700.000 evra. Kuća koju je sagradio je velika, a sve unutra i spolja odiše kvalitetom”, navodi njegov komšija.

Dodaje da je Matić veoma skroman čovek, iako je jedan od najpopularnijih srpskih fudbalera u 21. veku. Matić inače nikada javno ne priča koliko pomaže u humanitarnim akcijama, kao ni koliko puta je pomogao svojim sugrađanima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *