Sastav Partizana za 173. večiti derbi protiv Crvene zvezde

0

Ko će igrati za Partizan u 173. “večitom” derbiju? Igor Duljaj ima glavobolju pred meč sa Zvezdom. “Večiti” derbi zahteva pobedu kako bi Partizan ostao u trci za šampionsku titulu.

Pripremamo se i igramo onako kako treniramo, tako da će momci kada izađu na teren tačno znati šta ko treba da radi – poručio je Igor Duljaj. Pre nego što je saopštio loše vesti o kadrovskim problemima pred utakmicu sezone, Duljaj je naglasio da je zdravlje najbitnije. Povreda golmana Aleksandra Jovanovića je ozbiljnija nego što se činilo u prvi čas, pa će crno-beli biti bez njega u derbiju. Takođe, Mateus Saldanja nije potpuno spreman i najverovatnije je da će utakmicu na “Marakani” početi sa klupe, ali će biti važan adut u završnici utakmice.

U veznom redu postoji dilema oko “mišića”, odnosno da li je potrebno dodati Kanutea pored Ovusua? Osim pomenutog Saldanje i Natha, u nastavku utakmice treba očekivati šansu i za Nemanju Nikolića. Potencijalni sastav Partizana za 173. “večiti” derbi protiv Crvene zvezde bi mogao biti sledeći: Krunić – Stojković, Marković, Kovačević, Antić – Kanute, Ovusu – Zahid, Goh i Kalulu – Baždar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *