Nikola Jović sa Majamijem u plej-ofu NBA lige

0

Nikola Jović će igrati za Miami protiv Bostona u playoff seriji NBA lige. On je doživeo povredu i navodno će pauzirati nekoliko nedelja, što znači da će morati da propusti utakmicu protiv Bostona.

Miami ide na Boston kao pobednik drugog para playoff turnira, dok je Boston tim sa najboljim skorom u šampionatu. Miami nije favorit, ali je već pokazao da ne treba otpisati.

U ovoj utakmici, Tajler Hiro je predvodio Miami (21, 10sk, 9as), Haime Hakez je dodao 21 poen, dok je Jović imao 5 poena, 6 skokova i 2 asistencije. Sezona za Bullse je završena i sada će morati da donesu teške odluke u vezi sa timom.

Demar Derozen (22, 4as) i Nikola Vučević (16, 14sk) su bili najbolji igrači u poraženom timu, dok je Kobi Vajt posle 42 poena protiv Atlante dao samo 13. Nju Orleans je pobedio Sacramento (105:98) i će igrati protiv Oklahome u playoff seriji na Zapadu.

Brendon Ingram (24, 6sk, 6as) i Jonas Valančijunas (19, 12sk) su predvodili pobednički tim, dok Dieron Fox (35, 7sk, 5as) i Domantas Sabonis (23, 14sk, 7as) nisu uspeli da pomognu Kingsima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *