Emilijano Martinez suspendovan zbog dva žuta kartona

0

Emilijano Martinez je dobio dva žuta kartona tokom meča, ali nije isključen. U studiju “Skaj sporta” niko nije znao za posebno pravilo koje mu je omogućilo da ostane na terenu.

Zbog toga je Martinez mogao da pomogne svom timu da izbaci francuski Lil iz takmičenja, zaustavivši dva penala u penal seriji. Njegovo poznavanje ovog retko primenjenog pravila bilo je ključno.

Uprkos tome što su mnogi to pravilo zanemarili, Martinez ga je iskoristio maksimalno, provokativno se ponašajući na terenu kako bi pomogao svom timu. Očigledno je bio svestan toga da ga drugi žuti karton neće eliminisati s terena.

Potpuna konfuzija je nastala u studiju “Skaj sporta” jer voditelji nisu bili upoznati sa ovim pravilom. Njihova zbunjenost je bila jasno vidljiva u toku prenosa.

Martinez je pokazao svoje nesavladive veštine ne samo tokom ovog meča, već i u različitim velikim utakmicama sa Aston Vilom i reprezentacijom Argentine. Njegova sposobnost da ostane jak i nesavladiv u najtežim trenucima pokazuje koliki uticaj ima na igru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *