Aleksandar Mitrović: Hteli su da nas ubace rovca u reprezentaciju

0

Aleksandar Mitrović je govorio o Srbiji na Svetskom prvenstvu 2022. Istakao je da je reprezentativac već duže vreme te da su ih javnost često osporavali, stvarajući probleme i nesuglasice među njima, iako to nije bilo opravdano.

Mitrović ističe da je atmosfera u reprezentaciji izuzetno dobra, a da bi i rezultati bili još bolji da nije bilo pokušaja da se stvore nesuglasice između njih. Takođe je istakao da su fudbaleri Srbije ostvarili ciljeve u prethodna tri ciklusa, iako su rezultati opravdali ciljeve, iako nije bilo sjajnog fudbala.

On je naglasio da će uvek biti pojedinaca koji će tražiti mane čak i ako ekipa prođe grupu. Podsetio je na meč protiv Mađarske gde su izgubili uprkos stvorenim šansama i kritike koje su smatrao nezasluženim, nadajući se da će se slika promeniti u narednim utakmicama.

Mitrović je izrazio nadu da će ekipa steći iskustvo i mudrost kako bi napravili ključan korak ka uspehu. Takođe je istakao da je bitno što imaju kontinuitet, i što su konstantno prisutni na velikim takmičenjima, kao i da je selektor dugo s njima, što smatra značajnim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *