Aco Petrović sa Brunom Kaboklom i Jagom dos Santosom

0

Aco Petrović ponovo je preuzeo reprezentaciju Brazila i već se video sa brazilskim košarkašima iz redova Partizana i Crvene zvezde. Njih dvojcia biće među predvodnicima nacionalnog tima u pokušaju da se ekipa domogne Olimpijskih igara u Parizu. Čuveni košarkaš i trener ponovo je seo na klupu reprezentacije Brazila i prvo je došao u Beograd i razgovarao sa članovima “večitih”.

U jedom beogradskom restoranu bio je sa plejmejkerom Crvene zvezde i centrom Partizana. Petrović će pokušati da odvede tim na Igre, zajedno sa Tijagom Spliterom koji će biti u njegovom štabu. Hrvat je već vodio ekipu od 2017. do 2021. godine.

Ekipu čeka kvalifikacioni turnir u Letoniji gde će pokušati da izbore vizu za Pariz. Samo pobednik ide na Olimpijske igre. Cilj je jasan i on sam zna zašto je doveden, očigledno je da kao važan faktor u svemu tome vidi Bruna i Jaga.

“Srećan sam što sam se vratio na klupu Brazila. Sada je vreme da se fokusiramo na kvalifikacioni turnir u Letoniji i da se izborimo za mesto na Olimpijadi”, poručio je Aco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *