Vasilije Micić odbija povratak u Evroligu

0

Vasilije Micić dobija priliku da pokaže svoj talenat u NBA i nema nameru da se vrati u Evropu. Prošle godine je propustio Svetsko prvenstvo u Manili kako bi se pripremio za ulazak u NBA, a u svom ruki sezoni igrao je za dva različita kluba. U Oklahomi nije imao priliku da se dokaže, ali je u Šarlotu pokazao da može da igra u NBA ligi. Sada čeka da vidi šta će se dogoditi u budućnosti.

Micić ističe da će uraditi sve što je u njegovoj moći kako bi ostao u NBA ligi, te da će sačekati da vidi šta će se desiti. Naglašava da, bez obzira na ishod, već se pridružio ekipi i da je već ostvario konekcije sa ljudima u NBA. Takođe, shvatio je da je potrebno mnogo napornog rada kako bi ostao u ovoj ligi. Nakon uspeha u Evroligi i osvajanja titula, Micić se sada vidi kao deo NBA lige i smatra da je postigao gotovo sve u Evropi.

Izražava nadu da će postati najbolja verzija sebe ukoliko ostane u sadašnjem timu. Micić ističe fizičku zahtevnost i konstantnu konkurenciju u NBA, kao i potrebu za konstantnim nadmetanjem se kako bi se održao na visokom nivou. Naglašava da je navikao na borbu za svoje mesto u timu i svoj stil igre, što je bio slučaj i u Evropi. Micić zaključuje da je kroz borbu i promene timova u Evropi uspeo da se izbori za svoje mesto i postane sadašnja verzija sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *