Predsednik Napretka Miloš Nenezić o treneru Vladimiru Gaćinoviću

0

Napredak je ljut na trenera Vladimira Gaćinovića zbog načina na koji je napustio ekipu pred plej-of. Nenezić navodi da su svi koji su pravili lošu atmosferu u klubu udaljeni i da nijednom treneru nisu izlazili u susret kao Gaćinoviću. Nenezić ističe da trener Gaćinović nije bio zadovoljan igrom protiv Radnika i kritikuje njegovu konferenciju za štampu. Smatra da je Gaćinović odbacio direktanu odgovornost i da je takvim postupkom bacio ljagu na klub.

Tvrdi da su svi u klubu posvećeni jačanju tima i postizanju pobeda. Nenezić je posebno razočaran načinom na koji je Gaćinović podneo ostavku, kritikujući ga za to što je ostavku poslao porukom na Vajberu. Iako ga i dalje ceni kao stručnjaka, Nenezić ističe da ostavka nije promenila njegovo mišljenje o Gaćinoviću. Nenezić spominje da klub ulazi u plej-of i ističe to kao dobar uspeh, pored izazova koji stoje pred ekipom.

Takođe je istakao neophodnost da se igrači izjasne oko nastavka saradnje sa klubom. Nenezić je takođe govorio o finansijama kluba, ističući da nisu stabilni uprkos sredstvima prikupljenim od sponzora i drugih izvora. Takođe je istakao da će klub morati da pravi svoje igrače kako bi ostvario finansijsku stabilnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *