Dele Ali želi da ide na Svetsko prvenstvo

0

Kada je krenuo da radi sa Žozeom Murinjom, Dele Ali je počeo da igra vrlo malo, a ove sezone nije odigrao ni minut fudbala. Ali ima 37 nastupa za Englesku, a poslednji put je igrao za nacionalni tim 2019. Nada se da će igrati na Svetskom prvenstvu 2026. godine i fokusiran je na taj cilj, uprkos tome što već godinu dana nije igrao.

Poslednji put je bio na terenu u dresu Bešiktaša na pozajmici u februaru 2023. godine, a trenutno se oporavlja od povrede kuka. Dele Ali se suočava sa izazovima i oseća se motivisano da se vrati na teren nakon povreda. On priznaje da je Murinjo bio u pravu kada ga je javno prozivao zbog lenjosti i sada shvata da je trebao da bude na visokom nivou koji bi opravdao njegov status u ekipi.

Prema njegovim rečima, on je jedini kriv za svoju situaciju. Trenutno mu ističe ugovor sa Evertonom i videćemo gde će nastaviti karijeru, s obzirom na to da mu klub iz Liverpula neće verovatno produžiti saradnju. Ostaje da se vidi ko će biti spreman da rizikuje sa njim.

Na kraju, Dele Ali izražava optimizam i veru u povratak na teren i ostvarivanje svog cilja da igra na Svetskom prvenstvu 2026. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *