Badosa plakala na ramenu Sabalenke posle predaje

0

Paula Badosa plakala je na ramenu Arine Sabalenke posle predaje na turniru u Štutgartu. U tom momentu rezultat je bio 7:6 (7:4), 4:6, 3:3. Povreda je bila jača od španske teniserke koja se posle toga rasplakala.

Dirljive scene dogodile su se na mreži. Njih dve su u privatnom životu bliske, druže se, često objavljuju zajedničke fotografije i Badosi je sve ovo teško palo. Posebno zbog toga što se baš muči sa povredama u poslednjih nekoliko meseci.

Taman kada je delovalo da se oporavila, dogodio se novi peh. Priznala je i Beloruskinja da joj nije bilo svejedno. “Mnogo mi je žao zbog nje.

Nemam nikakve emocije u ovom momentu. Jednostavno želim da se zahvalim samo svim ovim ljudima koji su ostali da gledaju meč do kraja. Hvala vam puno”, rekla je Sabalenka u intervjuu na terenu posle prolaska.

Really sad scenes at the— Pavvy G (@pavyg) [@WTA]500 in Stuggart as Paula Badosa had to retire again with injury. She just can’t seem to get a break this year, the match was poised at 1 set all and 3-3 in the final set. Consoled by her good friend Sabalenka at the net.

❤️ [pic.twitter.com/zheExqx2r2] [April 17, 2024] (MONDO – N.S.) BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *