Jago dos Santos i Bruno Kaboklo igraju zajedno na meču Evrolige u Beogradu

0

Jago dos Santos i Bruno Kaboklo zajedno su gledali meč Makabija i Baskonije u Beogradu. Gledali su susret izraelskog i španskog tima u plej-inu elitnog takmičenja. Duel je završen ubedljivom pobedom nominalnog domaćina (113:85).

Fotografije njih dvojice izazvale su buru na društvenim mrežama. Navijači Crvene zvezde i Partizana uglavnom se protive ovome i ljute se zbog njihovog zajedničkog druženja. Posebno zbog toga što je krenuo plej-of ABA lige i što se dva srpska tima bore za trofej.

Nije prvi put da imaju takve reakcije i nije prvi put da njih dvojica reaguju isto. Obojica su iz Brazila, igrali su zajedno i u klubovima i reprezentaciji i ne kriju da se druže. Često su zajedno i sa napadačem fudbalskog kluba Partizan Mateušom Saldanjom i provode vreme zajedno.

Oni na rivalstvo “večitih” ne gledaju isto i to se vidi i po njihovim reakcijama i komentarima. [April 16, 2024]

Kada je plej-in turnir Evrolige u pitanju, Makabi je pobedom zakazao okršaj sa Panatinaikosom u plej-ofu Evrolige. Za poslednje mesto u doigravanju igraće upravo Baskonija i Virtus, a pobednika čeka okršaj sa Real Madridom, poraženi završava takmičenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *