Crvena zvezda Železničar, poznati zovu na stadion

0

Glumci i muzičari pozivaju navijače Crvene zvezde da podrže fudbalere u borbi za titulu. ekipa će u narednom kolu Superlige igrati protiv Železničara iz Pančeva, a taj meč imaće veliki uticaj na šampionsku trku. Trenutni lider srpskog prvenstva trenutno ima četiri boda više od Partizana, koji će mu na istom mestu – stadionu “Rajko Mitić” – biti rival u prvom kolu plej-of.

Zbog toga je igračima Crvene zvezde potrebna podrška sa tribina. Poruke preko klupskog sajta poslali su glumci i muzičari koji navijaju za crveno-bele. Nikola Rokvić, Zoran Lesendrić, Aleksandar Radojičić, Viktor Savić i drugi pozvali su navijače da ispune Marakanu u nedelju.

Cilj je sedma titula, a njihov zadatak je da im daju vetar u leđa. Muzičar Kiki Lesendrić i glumac Denis Murić takođe su se pridružili pozivima navijačima da podrže ekipu. Denis Murić je izjavio da očekuje pun stadion i da se nada nastavku dominacije ekipe, dok je Kiki Lesendrić istakao važnost podrške uoči večitog derbija.

Utakmica Crvena zvezda – Železničar na programu je u nedelju od 17 časova. Ulaz će za decu do 14 godina biti besplatan, a ovo su cene karata za odrasle: Sever – 400 dinara, Istok – 500 dinara, Zapad – 700 dinara, Tribina “Siniša Mihajlović” – 1400 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *