Markos Ljorente se hrani kao pećinski ljudi i izgleda kao Apolon

0

Markos Ljorente je odlučio da promeni svoju ishranu kako bi što duže igrao fudbal, ali planira i da tako nastavi i po završetku karijere. Ova promena u ishrani uključuje paleo-dijetu, koja je postala popularna u 21. veku. Paleo-dijeta podrazumeva konzumiranje samo određenih namirnica koje odgovaraju ovom načinu ishrane.

To uključuje meso, voće, povrće, ribu, jaja, orašaste plodove, ali isključuje pirinač, mlečne proizvode, mesne prerađevine, rafinisane ugljene hidrate, testeninu, hleb i slično. Ljorente je izjavio da je ova dijeta sada postala deo njegovog stila života, planira da i posle karijere nastavi sa istim načinom ishrane zbog svog zdravlja. Ljorente je fudbalski talent i trenutno igra za Atletiko Madrid.

Karijeru je započeo u Real Madridu, pre nego što je 2019. godine prešao u redove Atletika u transferu vrednom 40 miliona evra. Od tada je postao omiljeni igrač Atletiko Madrida, odigrao je skoro 200 utakmica za klub i postigao je 27 golova. Ovim promenama u ishrani, Ljorente ističe da ne brine samo o svojoj karijeri, već i o svom opštem zdravlju.

Iskustvo sa paleo-dijetom za njega predstavlja stil života koji namerava da nastavi i nakon završetka fudbalske karijere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *