Kvinsi Promes u zatvoru u Dubaiju, silovanja svaki dan

0

Jedan bivši fudbaler je proveo glamurozan život pun luksuza, igrajući fudbal i trgujući drogom. Međutim, njegov život se naglo promenio kada je uhvaćen i suočen sa paklom.

Sud u Amsterdamu je utvrdio da je učestvovao u uvozu i izvozu stotina kilograma kokaina 2020. godine, što je iznosilo preko 1.360 kilograma kokaina vrednog više od 76 miliona evra na crnom tržištu. Njegovi telefonski pozivi su otkrili direktno uključenje u transport droge iz luka u Brazilu i daljeg transporta iz Belgije.

Nakon presude, njegovih devet kuća u Holandiji su zaplenjene, a u trenutku presude živeo je u Moskvi igrajući za Spartak. Kasnije je zadržan na aerodromu Al-Maktum u Dubaiju pod optužbom da je bežao nakon saobraćajne nezgode.

Iako je pušten iz pritvora, naređeno mu je da ostane u zemlji do suđenja, te je nakon toga ponovo uhapšen na zahtev Holandije za njegovim izručenjem. Trenutno se nalazi u zatvoru u neugodnim uslovima i traži izručenje Rusiji, dok holandski tužioci pokušavaju da ga dovedu u rodnu zemlju.

Pored trgovanja drogom, optužuju ga i za napad nožem, dodatno komplikujući njegovu situaciju. Bivši fudbaler koji je nekada živeo glamurozno sada se suočava sa teškim uslovima, a ako bude isporučen Holandiji, neće biti pušten na slobodu pre 2030. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *