Zlatan Ibrahimović skidao novac od fudbalerki

0

Ovde je sjajna anegdota koja se odnosi na Zlatana Ibrahimovića i njegovu posetu treningu fudbalerki Milana. Iako su nastupale za različite ekipe, fudbaleri i fudbalerke Milana su se često sretali na treninzima.

Manje poznate igračice su uvek želele da dobiju neki savet od Ibrahimovića, jednog od najboljih igrača 21. veka. Džejn je otkrila da je Zlatan često dolazio na trening fudbalerki i delio im energetske čokoladice koje pomažu telu da obnovi energiju posle napora.

Međutim, nakon toga bi se ponovo pojavio i tražio novac za čokoladice. Ironično je to što je Šveđanin često besplatno nabavljao ove čokoladice i pokušavao da zaradi “dodatni dinar” od njih.

Džejn je izjavila: “Zlatan Ibrahimović je jedini fudbaler koji je uvek navraćao na trening fudbalerki i delio je energetske čokoladice za oporavak. A onda se kasnije vrati i pokupi novac od čokoladica koje nam je dao.

Zovemo ga preduzetnik na tajnom zadatku.” Dodala je i da su saznali da je Šveđanin sve te čokolade dobijao besplatno od prijatelja iz apoteke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *