Željko Obradović i Tristan Vukčević o Partizan Hercegovac Gajdobra

0

Posle meča protiv autsajdera iz Vojvodine, Partizanov košarkaš Tristan Vukčević dao je kratak komentar na konferenciji za novinare:

“Bila je super utakmica, loše smo počeli, pa smo se digli u drugom poluvremenu i to je to. Nemate pitanja?

Hvala vam”, rekao je on. Željko Obradović bio je donekle iznenađen tim rečima, verovatno aludirajući na činjenicu da je Hercegovac u 12. minutu vodio 18:14 i da je “Žoc” bio prinuđen da zove tajm-aut i da razbudi ekipu, što je i uradio.

Usledio je rutinski izboren trijumf crno-belih, u kojem je Obradović koristio šansu da potpuno odmori Alena Smailagića, koji uopšte nije ulazio, Pi-Džej Doužera, koji je igrao manje od 10 minuta…

“Izgleda da je ovaj moj igrač gledao neku drugu utakmicu… Nije bila dobra utakmica i nismo igrali dobro, to je sigurno. Odradlii smo.

Hoću da čestitam ekipi Hercegovca na velikom rezultatu, na svemu što su uradili i želim im sreću u svim budućim utakmicama i takmičenjima. Hvala i navijačima jer su podržali ekipu kao i cele sezone.

To je to, odrađena je utakmica, probao sam da vodim ekipu tako da razmišljamo i o sutrašnjem polufinalu i to je to”, rekao je Obradović. “Uspeo sam da pogledam par njihovih utakmica, video sam celo prvo poluvreme ovde u dvorani.

Igraju agresivno, menjaju odbranu, čestitke svima, treneru, igračima i svima na odličnoj utakmici i na svemu što rade. Posebno mi je drago zbog Rebrače, koji je predsednik kluba i ulaže veliku energiju da se Vojvodina vrati tamo gde bi trebalo da bude i želim im sve najbolje, u svakom slučaju.”

Bio je upitan Obradović i da komentariše učinak Vukčevića i Balše Koprivice. “Odigrali su veoma dobro, pogotovo Balša, odigrao je izvanredno i protiv Igokee i sem jedne ili dve situacije odradio je sve na visokom nivou.

Postaje svestan kvaliteta i koliko je sposoban da pomogne timu. Što se tiče Tristana, napadački je imao veoma dobru utakmicu, čak i odbrambeno na boljem nivou nego ranije i to je ohrabrujuće.

Prva četvrtina nije bila na nivou, ali za sve ostalo, što se tiče požrtvovanja i želje nemam primedbi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *