Želiš li na EURO2024? Pogodi najveću kvotu i rezerviši kartu za Nemačku!

0

Želiš li da posetiš EURO? Imamo odličnu ponudu za tebe! Prvi put posle 24 godine, navijači fudbala iz Srbije imaće mogućnost da podrže našu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu.

Utakmice protiv Engleske, Danske i Slovenije privlače veliku pažnju i svaki od tih mečeva će biti pravi spektakl. Slobodnih mesta za osećaj atmosfere na stadionima u Nemačkoj je ograničeno. Sistem kupovine ulaznica je kompleksan, a cene karata i putnih troškova takođe nisu prijateljske prosečnom fudbalskom zaljubljeniku u našoj zemlji.

Postoji šansa da osvojiš ekskluzivne nagrade. Prvi ciklus traje od 15.2. do 15.3. 2024, dok drugi ciklus traje od 16.3. do 16.4.2024, a treći od 17.4. do 17.5.2024.

U svakom krugu, po četiri igrača će biti nagrađeno. Pobednici će dobiti besplatan internet tokom boravka u Nemačkoj, hotelski smeštaj u prelepim objektima grada, VIP prevoz od aerodroma do hotela, kao i vreme za slobodne aktivnosti tokom dva dana boravka u Minhenu, uz maksimalno uživanje na stadionu tokom utakmice Srbija – Danska. Ako si među srećnicima koji osvoje prvu nagradu, možeš dobiti poseban “outfit” koji uključuje moderno odelo i košulju.

Ako je pobednik ženska osoba, čeka je izuzetna haljina nekog od poznatih kreatora. Srećno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *