Tristan Vukčević dobija uvrede kladioničara na Instagramu

0

Košarkaš Partizana je nedavno javno obznanio uvrede koje je dobio putem Instagrama. Nakon što je pronašao užasne uvrede upućene od strane jednog korisnika, Vukčević je odlučio da ih objavi. Ovaj slučaj predstavlja samo jedan u nizu napada agresivnih kladioničara na sportiste koji su neuspešni u njihovim tiketima.

Takvo ponašanje otkriva nedostatak poštovanja prema sportu i spremnost da se javno vređaju sportisti. Posle meča, Vukčeviću su se pridružili trener Obradović i saigrač Balša Koprivica u davanju pohvala. Obradović je istakao da je Vukčević imao veoma dobru utakmicu, posebno napadački i odbrambeno, i pohvalio njegovu požrtvovanost i želju za igrom.

Uprkos ovom incidentu, Vukčević će sa saigračima igrati u polufinalu Kupa Koraća protiv Vojvodine, a ovaj događaj neće uticati na njegovu pripremu za utakmicu. Međutim, on je odlučio da javno pokaže šta je doživeo. Tristan Vukčević je rođen 2003. godine u Sijeni, a 2022. godine se pridružio Partizanu.

On je bio dugogodišnji talenat Real Madrida i bio je biran na NBA draftu od strane Vašingtona 2023. godine. BONUS VIDEO: [insert link]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *