Brin Forbs uhapšen zbog nasilja u porodici, tukao nevenčanu suprugu – Sport – Košarka

0

Amerikanac je drugi put zatvoren zbog nasilja u porodici. On je optužen da je davio člana porodice i drugi put je suočen sa takvim optužbama, jer je prošlog februara takođe bio lišen slobode zbog istih razloga. Sudski dokumenti navode da je on ove nedelje udario majku svoje dvoje dece pre nego što je davio. Navodno joj je rekao ‘Ako možeš da govoriš, onda ne te ne davim’, a posle toga mu je odgovorila da ne može da diše, objavila je američka novinarka Marija Medina sa kanala Njuz 4 iz San Antonija.

U ovom trenutku nasilnik svakako ne razmišlja o košarci, jer je iza rešetaka i jer je određena kaucija od 75.000 dolara. Prethodne optužbe protiv njega bile su odmačene u julu prošle godine, jer je pre suđenja prošao proces edukacije, društveno-korisnog rada, uskovnu kaznu i savetovanje. I posle svega toga, ponovio je isto krivično delo i sada ga sigurno očekuje još teža kazna. Brin Forbs rođen je u julu 1993. godine u Mičigenu, završio je koledže Klivlend Stejt i Mičigen Stejt, a u NBA ligu je ušao 2016, u dresu San Antonio Sparsa.

Potom je igrao za Milvoki, opet za San Antonio i za Denver 2022. godine. U sezoni 2020/21 postao je NBA šampion sa Baksima. (MONDO – M. Š)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *