Ameli Moresmo se razvela, bivša supruga je maltretirala

0

Ameli Moresmo je odlučila da tuži bivšu partnerku i dobija je na sudu. Na osnovu dostavljenih dokaza, tužilaštvo je tražilo devet meseci zatvora za Urel, ali je nakon tri nedelje suđenja Sud u Bajonu odredio zatvorsku kaznu od četiri meseca. Partnerka slavne teniserke je inače u septembru prošle godine završila u pritvoru i sud joj je tada izrekao zabranu prilaska Moresmo.

Navodno, sve je krenulo nakon raskida prošle godine, nakon što je Moresmo odlučila da se razvede. Njih dve su u vezi bile još od 2014. godine, dok su se venčale 2021. godine, ali je u međuvremenu odnos “pukao” i završiće se na kraju čak i zatvorskom kaznom. Podsetimo, Moresmo je nekadašnja šampiona Australijan opena i Vimbldona, dok je pamtimo i kao osvajačicu srebra na Igrama u Atini 2004. godine.

Upravo je u tom periodu bila i najbolja na svetu i ukupno je 39 nedelja provela kao broj jedan. Nakon završene igračke karijere bila je i trener Endija Mareja, doduše vrlo kratko, dok se potom okrenula “fotelji” i već neko vreme vodi prestižni Rolan Garos. BONUS VIDEO: (MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *