Arijana Mihajlović otkriva potresne detalje o Siniši

0

Prošlo je više od godinu dana od smrti Siniše Mihajlovića, ali neke rane ne prolaze. Veliki “Miha” nas je napustio 16. decembra 2022. godine, nakon što je izgubio bitku sa leukemijom, a Arijana i dalje skoro svakodnevno objavljuje zajedničke fotografije sa suprugom i čuva ga od zaborava.

Kao i obično kod smrti dragih osoba, neke noći su teže od drugih, tako da se Arijana Mihajlović oglasila u ponoć kada se setila jednog letovanja sa Sinišom, sa kog će imati uspomenu za ceo život. Podelila je fotografiju sa svojim pratiocima i napisala poruku koja najbolje govori koliko joj nedostaje “Miha”, čovek njenog života: *”Ne mogu da spavam… Zato što na kraju, ja i dalje ne mogu da verujem.

Koliko je ovo jedan neobjašnjiv osećaj”*, napisala je Arijana na objavi na kojoj je isključila komentare. Podsetimo, Mihajloviću je otkrivena leukemija 2019. godine i pobedio ju je, ali se nažalost zloćudna bolest vratila.

Sa suprugom Arijanom, ima petoro dece – tri sina i dve kćerke, dok mu je najstarija kćerka Virdžinija i unuku. To je bio veliki šok za nas zato što smo poslednji mesec njegovog života znali, da će uskoro umreti, a on o tome ništa nije znao.

Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju decu, oni su mnogo propatili zbog toga i još uvek pričaju o tome”*, rekla je nedavno u jednoj emisiji Arijana i dodala: “*To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga.

Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje. “*

BONUS VIDEO:
(MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *