Srbija protiv Slovačke u Dejvis kupu: izjava Viktora Troickog

0

Srbija igra protiv Slovačke u Dejvis kupu. Pošto su organizatori odlučili da ne dodele srpskom timu “specijalnu pozivnicu”, već Španiji i Velikoj Britaniji, ekipa mora da traži mesto na završnom turniru putem kvalifikacija. Na tom putu moraće da savlada slovački tim u Kraljevu (2.i 3. februara).

Selektor Viktor Troicki odabrao je tim u kom nema Novaka Đokovića koji je ispao u polufinalu Australijan opena, dok je Hamad Međedović zbog prehlade morao da se povuče. “Nažalost, već se znalo da Novak neće da igra, a od planiranih reprezentativaca zbog prehlade je otpao i Hamad Međedović. Međutim, Kecmanović, Đere, Lajović i Ćaćić su spremni za sva iskušenja”, rekao je Troicki.

Zbog toga je u tim pozvan juniorski reprezentativac Ognjen Milić. “Mi već treći put igramo u Kraljevu i sećam se da nas je publika nosila do trijumfa, pozivam ih da dođu i da pomognu i ove godine, da nastavimo pobednički niz”, jasan je Troicki. U timu Slovačke prijavljeni su Aleks Molčan, Lukaš Klajn, Jozef Kovalik, Lukas Pokorni i Igor Zelenaj. (MONDO – N.S.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *