Dileta Leota oduševljava golmana Lorisa Karijusa

0

Najpoznatije lice italijanske lige, Dileta Leota, nedavno je na društvenim mrežama podelila važnu vest. TV voditeljka Italije, poznata po svojoj lepoti, otkrila je na Instagramu da je verena. U poruci svojim pratiocima, otkrila je sve detalje i priznala svoju sreću. “Rekla sam ‘Da’.

Čekali smo nekoliko meseci da vam otkrijemo, jer smo Loris i ja želeli da što više uživamo u emocijama posle rođenja Arije. Sada smo spremni da se posvetimo sebi i novom velikom trenutku u našoj porodici. Na ovim slikama bila sam najsrećnija žena na svetu, sa Lorisom i Arijom koja je tek dolazila”, napisala je Dileta. Dileta Leota rođena je 1991. godine u Kataniji, na Siciliji, i već šest godina radi kao TV prezenterka na utakmicama Serije A, kao i za američku TV-kuću “DAZN”.

Od 2022. godine povezivana je sa profesionalnim italijanskim bokserom Danijelom Skardinom (31) i tursko-albanskim modelom i glumcem, Džanom Jamanom (34). Dileta je otkrila kako je doživela trenutak kada je saznala da je trudna: “Razmišljala sam – šta bi sada trebalo da uradim? To traje do šestog meseca trudnoće, posle čega shvatite da se u vama stvara novi život. Uzela sam telefon i pozvala ga na video-poziv.

Pogledala sam posle toga test i zaćutala sam. Više ništa nisam govorila. Pitao me je šta se dogodilo, ali nisam imala snage da mu odgovorim, pa sam okrenula telefon i pokazala mu rezultat testa.” Nakon porođaja, Dileta se brzo vratila pred kamere i od jeseni ponovo izveštava sa utakmica u Italiji, što je obradovalo sve ljubitelje fudbala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *