Šabaz Nejpir govori o napuštanju Crvene zvezde

0

Američki košarkaš od najvećeg pojačanja do promašaja Crvene zvezde. Stigao je iskusni Miloš Teodosić kako bi u voljenom klubu završio karijeru, Jago dos Santos napravio je iskorak i preselio se iz Evrokupa u Evroligu, a američki košarkaš i bivši NBA igrač Šabaz Nejpir trebalo je da bude najveće letnje pojačanje.

Po rečima najvećeg letnjeg promašaja Crvene zvezde, on je sredinom decembra odlučio da želi odlazak iz Srbije, u poznatu sredinu. “Prema Milanu nikada nisam osećao bilo šta negativno, predivan grad, odlična organizacija sa sjajnim trenerom i saigračima sa kojima se dobro slažem. Zajedno smo već pobeđivali i ove sezone možemo da napravimo nešto veliko… Sledećeg dana moj menadžer je završio sve sa Olimpijom. kolu najkvalitetnijeg takmičenja evropskih klubova.

Tokom 12 evroligaških mečeva Nejpir je u dresu Crvene zvezde postizao 9,8 poena, uz 2, 3 asistencije i 1,7 skoka. Njegove partije nisu oduševile navijače koji su ga dočekali kao najveće letnje pojačanje, a ponašanjem u klubu zaslužio je još manje poštovanja. N.) BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *