Novinari su pokušali da napadnu selektora reprezentacije Iraka

0

Pogledajte incident iz Dohe gde je selektor Iraka bio u “nemilosti” novinara posle eliminacije sa turnira. Uprkos tome što su dobili sve tri utakmice u grupnoj fazi (Indonezija, Japan i Vijetnam), Irak je “pao” već u osmini finala protiv Jordana (3:2), a cela zemlja smatra da je za to odgovoran selektor Hesus Kasas.

Više novinara je ustalo sa svog mesta i krenulo besno na Kasasa (!?), optuživši ga pritom da im nije bio dostupan za vreme turnira, a da je umesto toga davao intervjue španskim medijima i da zato nije bio fokusiran na samo takmičenje. *”Niko od selektora timova koji su prošli u osminu finala nije davao intervjue pre mečeva, kako je moguće da si ti i pomislio da uradiš tako nešto? To je sramota!*”, vikao je neko od novinara nezadovoljan Kasasom, koji je potom i prstom pretio pre nego što je intervenisalo obezbeđenje i izbacilo “sporne” novinare iz sale u Dohi.

U međuvremenu, Kasas je nastavio da provocira Špance i u izjavi za španske medije je rekao da mu se “nikada ništa tako nije dogodilo”, dodavši da misli da nisu u pitanju “pravi novinari” nego Jutjuberi koji su došli na prvenstvo.

Pogledajte incident: Así ha sido el tenso momento durante la rueda de prensa de Jesús Casas— El Partidazo de COPE (@partidazocope) Un grupo de periodistas iraquíes han increpado al seleccionador español de Irak tras caer eliminados en la Copa Asia [@Eurosport_ES] [#PartidazoCOPE] [pic.twitter.com/9HJj7u5bMM] [January 29, 2024]

BONUS VIDEO: (MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *