Miroslav Klose sumnjao da ga supruga vara sa saigračem iz Verdera

0

Miroslav Klose je doživeo pravu dramu zbog običnog roštiljanja, kada se pojavila informacija da ga njegova žena vara sa kolegom iz tima. U Nemačkoj, poneo je tada i bronzanu medalju oko vrata, a samo godinu dana kasnije proživeo je možda i najteže trenutke u životu.

Klose se posle fantastičnog nastupa na Mundijalu vratio u Verder, iako se pričalo da ga čeka ozbiljan transfer, a onda ga je na proleće zatekla šokantna informacija. U proleće 2007. Toliko je bio odlučan da ode iz sredine u kojoj mu se smeju iza leđa, da je bez ikakvog razgovora sa ljudima iz Bremena dogovorio odlazak. *”Sve te laži, ta kampanja da je moja supruga trudna sa mojim saigračem. To je najgore. To je nešto najodvratnije što se desilo meni i mojoj porodici”*, ispričao je Miroslav Klose za nemačke tabloide kada je sve bilo završeno.

Na kraju, poverovao je supruzi da nije imala ništa sa njegovim saigračem, dok je čak i sa Ovomojelom na kraju sve bilo u najboljem redu. Njih dvojica su se potom normalno sretali na fudbalskim terenima i zakopali su “ratne sekire”. Ipak, postoje čak teorije da je Miroslav Klose iskoristio ovu situaciju da bi otišao iz Verdera, u kome je bio nezadovoljan, a da mu je bio potreban neki “spoljni faktor” da bi objasnio transfer u redove Bajerna.

Inače, Silvija i Miroslav su već dve decenije u braku i uprkos krizi nisu razmišljali na razvod. Imaju i blizance Nou i Luana koji se takođe interesuju za fudbal, ali malo je verovatno da će krenuti putem svoga oca, najboljeg strelca u istoriji Mundijala.

Klose je inače posle Bajerna igrao i za Lacio, a potom je pokušao da se bavi trenerskim poslom. Bio je asistent Joahimu Levu, potom je trenirao omladince Bajerna, pomagao Hansiju Fliku u prvom timu, a pnda se oprobao i u Austriji. BONUS VIDEO:
(MONDO – M.V.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *