Jakov Mustapić zagrađao kladioničaru čiji se tiket srušio

0

Hrvatski košarkaš Jakov Mustapić prokomentarisao je lošu partiju i obaranje tiketa. Bek koji je ove sezone jedan od najvažnijih igrača u timu podbacio je i postigao samo pet poena, što je kladioničarskim rečnikom bilo “manje od granice”.

Kada je pao tiket, obratio se košarkašu preko Instagrama, a reakcija Jakova Mustapića postala je hit na drugoj društvenoj mreži. On je podelio fotografije dve poruke koje je dobio. Prvo je prokomentarisao kako momak koji nije doživeo dobitni tiket sada neće imati da plati fakultet, a zatim se “uporedio” sa Nikolom Mirotićem. Jedan od komentara podsetio je Mustapića da je svojevremeno Nikola Mirotić uplatio kladioničaru iznos koji je trebalo da dobije da je on postigao određeni broj poena.

Jakov je tada ostavio komentar koji je postao hit na društvenim mrežama. Pogledajte tu objavu: “Možda bi i ja razmislio o tome, ali jbg u Ciboni igram.” (@mustapic7)

Jakov Mustapić je protiv Zadrana postigao samo pet poena i bio je daleko od svojih najboljih partija u ovoj sezoni. Pre utakmice protiv Zadra imao je dvocifreni broj poena na osam od poslednjih devet mečeva u ABA ligi, a na poslednja tri je bio odličan – protiv FMP-a ubacio je 20 poena, Partizanu je postigao 13, a protiv Budućnosti iz Podgorice 18. Tokom sezone u regionalnoj ligi prosečno beleži 12,2 poena, a kladioničaru je trebalo da bude samo malo bolji od te margine. (MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *