Novak Đoković i prokletstvo 2195

0

Ovo je zaista neočekivan podatak. Na prvi pogled deluje zbunjujuće i potpuno nejasno kakva je njihova veza, ali je objašnjenje brzo stiglo.

Naime, Španac i Italijan prekinuli su nestvaran niz srpskog asa koji je trajao upravo 2.195 dana na dva različita grend slema. Na Vimbldonu i Australijan openu. Prošle godine, 16. jula, Alkaraz je u finalu pobedio Novaka i prekinuo njegov niz u Londonu koji je trajao baš toliko, 2.195 dana. Isto toliko trajao je i niz u Melburnu koji je danas, 26. januara, prekinuo Siner.

Ko bi rekao da će jedan broj da poveže njih trojicu i da će da bude na kraju koban za Srbina. “Tokom celog turnira nisam bio blizu svog najboljeg nivoa, možda samo protiv Manarina. Nisam igrao kao što inače igram. Nisam se osećao svoj na svome u Australiji kao što je inače slučaj. Očekujem najviše od sebe uvek.

July 16, 2023, Carlos Alcaraz interrupts Djokovic’s streak at Wimbledon after 2.195 days.— Relevant Tennis (@RelevantTennis)
January 26, 2024, Jannik Sinner interrupts Djokovic’s streak at the Australian Open after 2.195 days. It was just written in the stars. 2195. [pic.twitter.com/X2QR6rAkZi] [January 26, 2024] (MONDO – N.S.)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *