Nenad Bjelica rizikuje otkaz zbog incidenta sa Sanem

0

Nemački mediji izveštavaju o incidentu u Bundesligi koji uključuje trenera Nenada Bjelicu. Navodi se da je došlo do sukoba između Bjelice i fudbalera Sanea tokom utakmice kada je Bjelica udario fudbalera nakon što je ovaj pokušao da mu otme loptu. Bjelica je isključen sa utakmice, a odbio je da prizna krivicu za svoje postupke, optužujući Sanea za provociranje.

Isto tako, Bjelica se verbalno sukobio i sa navijačem Bajerna na tribinama. Ovo se odrazilo na njegov ugled kao trenera, a nemački novinar Janis Klimburg tvrdi da Bjelica ne zaslužuje drugu šansu nakon ovog incidenta. Bjelica se izvinio svojim igračima, ali ne i fudbaleru Bajerna.

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati, ali se spekuliše da bi Bjelica mogao biti otpušten. Klimburg izražava sumnju u to da će mu biti dozvoljeno da nastavi sa svojim trenerskim obavezama. Ovo je izazvalo šok među Bjelicinim igračima, posebno jer se njihov trener bori za opstanak. Bjelica je bio predmet hvale u Hrvatskoj, ali ovaj incident je ozbiljno narušio njegov ugled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *