John McEnroe Asked by Croatians If They Hate Novak Djokovic, His Response

0

Džon Mekinro objašnjava zašto smatra da je Novak Đoković najveći teniser svih vremena. Mekinro ističe da se često raspravlja o tome da Roger Federer igra lepši tenis, da bi Rafael Nadal bio bolji da nije imao problema sa kolenima, i da ljudi jednostavno ne vole Đokovića, ali iznosi svoje uverenje o Novaku.

Mekinro ističe da Novak Đoković, prema njegovom mišljenju, spada među najveće sportiste u istoriji, ne samo tenisere, zbog svojih fizičkih i mentalnih sposobnosti. On ističe Novakovu želju za pobeđivanjem i intenzitet u igri kao impresivne osobine, te naglašava da je Đoković podigao tenis na novi nivo.

Takođe, Mekinro primećuje da se danas mnogo tenisera može takmičiti za grend slem titule, ali ističe da su Federer, Nadal i Đoković naročito napredovali iz godine u godinu, za razliku od njegove generacije. On zaključuje da je danas teže održati visok nivo tenisa zbog dužih karijera.

Mekinro takođe izražava podršku Grigoru Dimitrovu, koji se vratio nakon povreda. Na kraju, podseća da Novak Đoković igra za novo finale Australijan opena protiv Janika Sinera, a Mekinro ističe da će pratiti tu utakmicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *