Novak Đoković igra protiv Romana Safjulina uživo prenos Sportklub Monte Karlo livestream rezultat.

0

Novak Đoković je pobedio Romana Safjulina na turniru u Monte Karlu. Meč je trajao 69 minuta i da je iskoristio još neke brejk prilike, bilo bi još brže. U odnosu na prethodne turnire, Novak je u Francuskoj delovao odlično, mnogo bolje i sigurnije. Imao je 16 vinera, 9 neiznuđenih grešaka, od kojih je većina bila u poslednjih nekoliko gemova.

Đoković je napravio prvi brejk u drugom setu – 3:1. Safjulin je odservirao duplu servis grešku na brejk lopti srpskog asa. Novak je imao 10 od 11 osvojenih poena na drugi servis rivala i brejk šansu. Nije je iskoristio, Rus je uzeo dva poena zaredom baš na svoj drugi servis i stigao do gema – 4:1.

Novak je propustio tri brejk prilike. Oreli Tort je sudija u stolici za ovaj meč. Mateo Beretini je pobedio sa 6:3, 6:1, a naredni rival Đokovića će biti Grigor Dimitrov. Đoković izlazi na teren nakon što Kasper Rud završi svoj meč, a organizatori su podsetili na njegov prvi trofej u 2015. godini.

Rivali se još uvek nisu suočili sa najboljima, ali Đoković će se uskoro boriti protiv jačih protivnika. Neki komentari su nezreli jer ne iznose relevantna mišljenja. Коментари нису играчка. Деца треба да се играју, а не да читају и коментаришу вести.

Neka se plasi i nikad jaci Luka Nardi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *